• Gratis forsendelse

Handels – og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Hos www.noergaard-unika.dk er alle priser angivet i DKK og er inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler hos Nørgaard Unika Smykker indgås aftaler på dansk. 

Betaling

Hos Nørgaard Unika Smykker tilbyder vi flere betalingsformer, så du kan vælge netop den betalingsform, der passer dig bedst. Når du handler hos Nørgaard Unika Smykker er der intet betalingsgebyr.

Sikkerhed

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er angivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb. Hvis betalingen bliver afvist fra betalingskortudsteder er vi ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller annullering af ordren.

Fragt –og leveringsvilkår

Vi afsender din ordre indenfor 24 timer efter bestilling. Bestillinger foretaget i en weekend eller på helligdage, vil blive afsendt den først kommende hverdag. Vi tager forbehold for rettidig levering, hvis fragtselskabet misligholder deres service. Bestillinger sendes altid indkommende rækkefølge. .

Leveringstid: 1-5 hverdage 

Alle ordrer sendes med Post Nord uden beregning.

 

Personlig smykkeaftale

Ønsker du et kundetilpasset smykke, er du velkommen til at kontakte os på følgende mail, maj@noergaard-unika.dk

Vi bestræber os på at besvare din mail indenfor 24 timer.

Returret

Skulle du mod forventning fortryde et køb, er du velkommen til at returnere den givne vare i op til 14 dage. Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker. Dertil skal den tilsendte returseddel samt kopi af ordrebekræftelsen vedlægges. Fragtomkostninger ved ombytning/returnering påhviler kunden. Det er ligeledes kundens ansvar at varerne er forsvarligt indpakket ved tilbagelevering.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som ”brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan for en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Vi beder dig sende din pakke retur til følgende adresse:

Nørgaard Unika Smykker
Bygmarken 9
5492 Vissenbjerg

Bemærk, at returvarer skal sendes med omdeling og modtages ikke hvis sendt pr. efterkrav.

Vi bestræber os på, at behandle din returpakke og tilbagebetale pengene til dit betalingskort indenfor 1-3 hverdage, fra vi modtager din pakke.

Har du spørgsmål til din returordre, er du velkommen til at kontakte os på maj@noergaard-unika.dk Du bedes i emne-feltet skrive ”Vedr. Retur” samt dit ordre-nr., så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Reklamation

Alle varer købt hos Nørgaard Unika Smykker er omfattet af Dansk købelovgivning, som giver 2 års reklamationsret. Reklamationen gælder ikke for varer, som er defekte på grund af skader eller slitage grundet forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slitage.

Ved reklamation bedes du kontakte os på følgende oplysninger: maj@noergaard-unika.dk

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker/breve sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt.

Privatlivspolitik

Nørgaard Unika Smykker videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med Nørgaard Unika Smykker, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Nørgaard Unika Smykker, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikre vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Nørgaard Unika Smykker, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.